Post by sweetmaeprovatmo on Feb 17, 2022 20:32:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bake it ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bake it IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ resursă de erori de cod de cheat ▞▞▞
▞▞▞ Bake it 2022 version ▞▞▞
Imi place acest joc, dar are prea multe publicitate
Acest joc este uimitor, doar ignoră adăugările și continuă să joci
😍
Sunt lag
Este foarte frumos, dar este chiar stupid. întotdeauna este ca și cum nu este clar și sunt prea multe reclame și chiar te înțeleg.
Imi place jocul asta! Dar, multe reclame, dacă ai repara asta, ți-aș da 100 de stele dacă aș putea!
Mi-a plăcut atât de mult, dar a trebuit să îl dezinstalez pentru că acolo unde multe adaugări, ugh
Îmi place acest joc pentru că îmi place să gătesc, dar mi-aș dori să nu fie atât de multe reclame, dar în general acesta este un joc foarte bun
Dancing Race Nhạc vum
🖓
Un joc destul de bun, unul dintre lucrurile bune despre el este că, spre deosebire de majoritatea jocurilor pentru a servi consumatorilor, nu trebuie să urmăriți adăugările pentru a le servi 😉 😀 🦄🐕🐶
Îmi place această aplicație, asta mă face să mă relaxez și îmi place asta pentru că există stropi, topping, culoare, model.. Și multe altele.. Mulțumesc mult..
Bake it פנאי fjcu
Îmi place ideea, dar există o mulțime de reclame. De asemenea, este super ușor.
Jocul este distractiv, dar prea multe reclame și îmi îngheață telefonul.
Acest joc este distractiv, dar când am ars tortul sau gogoși, ecranul meu se stinge și mă dă afară din aplicație.
Nu merita nici o stea.......... Nu aduceți așa jocuri stupide.......... Sunt multe adaosuri...... Grafica este cea mai proastă. .......... După ceva timp am instalat din nou acest joc, dar era plin de viruși..... Acesta este cel mai prost joc pe care l-am văzut vreodată
Este un joc foarte bun dar ma deranjeaza reclamele REZOLVATI CHESTIA ASTA
Îmi place să fac prăjituri😋😋🥧🍰🍪🍮🍩
Cel mai prost joc pe care l-am jucat vreodată. O stea este prea mult pentru asta. Și sunt atât de multe adaugări încât te vei enerva.
Este bine, dar calitatea este oribilă
Joc bun, dar prea multe reclame. Jocul chiar rămâne în urmă. Reclamele la fiecare 2 minute nu sunt distractive. M-am săturat de jocuri ca acestea.
Acest joc este uimitor 😃 . Singurul lucru este că pentru a desface glazura sau stropii trebuie să urmărești un reclam o dar oricum dau jocului un 5 mulțumesc persoanei care a făcut acest joc
Jocul este bun. Dar există atât de multe reclame în acest joc pentru a debloca orice articol pe care trebuie să îl vedeți
Bake it Інше vbq
E în regulă, cred. O mulțime de reclame sunt difuzate și mă împiedică să joc jocul, iar grafica nu este atât de bună.
Minunat joc. Puteți testa cât de bun sunteți la coacerea prăjiturii și a prăjiturii. Dar ce este o prăjitură sau o prăjitură fără decor? Le puteți decora cum doriți, așa că descărcați și jucați
Această aplicație e nasol și sunt prea multe reclame😠😤😤cel mai prost joc vreodată, nu o recomand deloc😤
Acest joc este destul de distractiv, cred doar că ar trebui să poți folosi monede pentru a debloca lucruri noi pentru a coace. Asta e tot
E un joc minunat i dau 5 stele🥳🤩
Este foarte distractiv și foarte distractiv, sunt prea multe reclame de fiecare dată când termin ceva în joc, ne oferă ADS.
Iubesc acest joc❤️. acesta este unul dintre jocurile mele preferate. Nu am nicio problemă cu el. Este și distractiv și relaxant și cea mai bună caracteristică este că este un joc offline. Mare treabă 👍🏻
Este cel mai interesant joc.Pe mine ma fașcinat acest joc de când am descărcat.Te învata sa gătești și pe mine ma fașcinat acest joc din prima.
Nu a putut și nu a fost dispus să lucreze la acest dispozitiv este să vă informez despre asta, dar nu trebuie să o pot face din nou și din nou, nu există nicio modalitate de spitale afiliate
Acesta este bun, dar acesta este un joc pe internet. Are o mulțime de reclame. Am deblocat totul. Dacă veți instala acest joc și veți juca, atunci nu veți face.
Bake it Kasual nyz
Se pare că ar fi distractiv, dar în general este chiar nasol. Prea multe reclame și pur și simplu e prea lent. NU DESCARCATI
Acest joc este excelent în orice fel. Nu-mi pasă de reclame acest joc este un joc bun, grafica este drăguță
Acest joc nu are nicio grafică. Și, pe scurt, nici măcar nu vă lasă să obțineți o nouă favoare, trebuie să urmăriți o reclamă atât de plictisitoare.
Doar multe adăugiri. Probabil că aș cumpăra dacă aș fi putut juca mai mult de 3 minute la un moment dat fără un adaos
sunt multe addss
Există un joc în reclamele dvs.... Înțeleg că câștigați bani din ele, dar nu puteți aștepta că oamenii vă vor juca jocul cu anunțul la fiecare 2 minute sau mai puțin, ceea ce este prea mult. Am stat 10 minute la joc și m-am săturat de asta.
Îmi place jocul, așa cum îmi place să gătesc în viața reală, dar a trebuit să șterg după 15 minute de joc, deoarece sunt PREA Multe reclame
Este foarte distractiv, dar doar o mică problemă apare în continuare și când ating ceva emite un sunet de zoom zoom, mai ales când îmi încarc telefonul 📱 și apoi nu se poate încărca când emite acel sunet 🔊, te rog să remediezi toate astea 🙏🙏 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Am descărcat acest joc, mi s-a părut interesant, dar când îl joc este plictisitor pentru că sunt atât de multe reclame la fiecare 2 minute, așa că, te rog, ar trebui făcute îmbunătățiri.
Acest joc este minunat! Deci sunt disponibile stropi, toppinguri, creme, tăvi și fructe de pădure reci. Există câteva completări, dar acesta este un joc grozav. Prima dată când am jucat acest joc a fost foarte plictisitor, dar când am gătit a doua rețetă, am învățat să unt, să gătesc și să îngheț pe tort. Acesta este un joc frumos și sper că acest joc nu va avea niciodată muzică pentru că este foarte iritant și de tip disco. Îl notez cu 5 stele ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Mulțumiri.
Acest joc are potențialul de a fi grozav. Îmi place jocul real, dar reclamele ÎN TIMPUL jocului!? Haide baieti! Înțeleg că trebuie să câștigi bani, înțeleg că trebuie să ne uităm la reclame după jocuri sau înainte... dar în timpul. Nu, mulțumesc, pot găsi ceva asemănător în altă parte. Dezinstalat.
Îl coaceți, există un anunț. îl decorezi, există un anunț. Prea multe reclame
Avea potențial, dar cred că actualizarea l-a încurcat. Înainte existau opțiuni, acum, de îndată ce apare VIP-ul, toți ceilalți clienți îl doresc. Bineînțeles, nu le poți oferi exact și astfel obții o stea scăzută. Dar nu apar alte opțiuni.