Post by sweetmaeprovatmo on Feb 17, 2022 20:17:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hero Factory - Idle tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hero Factory - Idle tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cod de trucare glitch crystals ▞▞▞
▞▞▞ Hero Factory - Idle tycoon 2022 version ▞▞▞
MCBox - 我的世界皮膚,皮膚編輯器 娛樂 hog
Chiar îmi place jocul! Am ajuns deja la limita de 700, așa că mulți monștri se repetă. Indiferent, încă pot urca niveluri mai înalte prin șlefuire și cred că acesta este un joc grozav cu care să-mi petreci timpul! Aștept cu nerăbdare actualizările viitoare ale jocului!
Am pierdut toate progresele și achizițiile. Salvarea în cloud și Google nu funcționează.
Bine, de la noua actualizare, nu am voie să colectez diamantele din mina mea, nu am voie să fac nicio bătălie cu șefii, booster-ul este blocat pe 67 de zile de booster constant, ceea ce înseamnă că nu am voie să colectez diamante. fie din vizionarea reclamelor. De asemenea, nu este permis să strângi diamante la fiecare oră, deoarece din nou ceva s-a defectat. Foarte supărat și foarte dezamăgit de orice eroare este aceasta.
Hero Factory - Idle tycoon Simulation sfca
Lost all progres a avut peste 1100 de progrese în etape și peste 100$ pus în acest joc. Cloud-ul nu vă salvează automat progresul, așa că pregătiți-vă pentru acela care așteaptă în prezent un răspuns și o rambursare.
E cel mai tare joc din lume.
Jocul este grozav, DAR la naiba PVP are nevoie de o echilibrare masivă. Setul meu de foc complet cu armură raid completă 25-20 blade master a pierdut în fața unui arcaș 23-20 care folosea o armă otrăvită și armură non-elementală. Adică hai, unde sunt avantajele elementare???
Jocul s-a defectat și nu s-a încărcat, în schimb a rămas cu 13%. Lipsa completă a stocării automate în cloud înseamnă că am pierdut aproximativ o săptămână de progres când a trebuit să dezinstalez și să reinstalez, și asta doar pentru că uneori mă gândeam să intru în meniu și să-mi încarc datele din când în când. Având în vedere că deja mă plictisisem de joc (raidul a fost cam în modul fermă, iar PvP este conceput să fie Pay 2 Win), voi dezinstala și voi uita. Interesanta idee, executie slaba.
A jucat cam patru zile. Jocul a încetinit mult până la nivelul 400. Aș cheltui niște bani dacă aș simți că ar ajuta, dar nu cred că ar fi - balanța pare a fi neîntreruptă.
Joc super distractiv. Finalul jocului este puțin ușor, așa că odată ce ai trecut prin toate, nu mai ai prea multe de făcut. Odată ce articolele tale sunt maxime, ajungi cu o tonă de pietre de descântec cu care nu poți face nimic. Dar acestea sunt singurele minusuri. Plusurile depășesc cu mult, este super distractiv, echilibrat. Îmi plac meciurile pvp și lucrez la îmbunătățirea fiecărei piese de armură și arme. Conectați-vă în continuare de câteva ori pe zi pentru a maximiza creșterea (am cumpărat upgrade-ul de eliminare a reclamelor) și pentru a obține câteva niveluri mai departe.
Acest joc este un gunoi absolut dintr-un motiv simplu: l-am descărcat ieri și nu am reușit să-l deschid efectiv. Se blochează de fiecare dată în videoclipul introductiv stupid. Nici măcar nu pot apăsa pe opțiunea de salt.
Dezinstalare. Tot progresul meu este lipsit de sens pentru că totul a fost nerfizat.Câștigarea de medalii a fost redusă la jumătate, progresia nivelului redusă, câștigul de aur minim, bonusurile fără valoare. Sunt cu aproape 100 de etape în urmă față de locul în care eram înainte de actualizare. Jocul nu este foarte plăcut acum, deoarece daunele sunt reduse, obiectele au mai puțină semnificație și raidurile sunt imposibile până când mă întorc la nivelul meu anterior. Aceasta pare o încercare proastă de a-i determina pe oameni să cheltuiască bani.
Foarte tre
Joc foarte vell
Îmi place jocul, dar de fiecare dată când încerc să mă întorc mai târziu și să joc, nu se va încărca dincolo de ceea ce am câștigat offline, nimic nu apare, rămâne necompletat și nu mă lasă să fac nimic.
Anunțurile nu se vor reda de cele mai multe ori, așa că nu puteți deschide majoritatea cuferelor sau nu vă puteți spori fabrica. Jocul este distractiv, dar dezamăgit de acest lucru care îți reduce progresul.
Foarte bun, dar buggy. Jocul în sine este genial, dar în ultima săptămână, când am deschis cufere, îmi arată că primesc un articol, dar acest articol nu apare niciodată în inventarul eroilor mei, dar pietrele încă au dispărut. Multe dintre pietrele mele au fost irosite din cauza asta și durează mult timp să se adune. Presupun că sunt doar dezamăgit și mă descurajează să mai joc. Dar tot l-as recomanda.
Acest joc este adorabil! Este un inactiv, este simplu, reclamele sunt surprinzător de plină de satisfacții pentru a declanșa apoi ignora. Există multe posibilități de personalizare și este distractiv să-ți petreci puțin timp. Bine făcut! Singura mea sugestie este să mai corectezi gramatica engleză, dar dacă asta e tot ce trebuie să te plângi, atunci te descurci bine!
M-am distrat până când, din anumite motive, jucătorii din liga eroilor aveau un echipament mai prost decât al meu, dar aveau de 12 ori mai multă sănătate. Nu are absolut nici un sens. Nu pot spune dacă oamenii înșală sau ce. În mod clar, dezvoltatorilor nu le pasă suficient. Edit: am decis să încerc câteva dintre ele și apoi mi-am dat seama că jocul este un gunoi din uger și dezvoltatorii vor doar banii tăi. 0 stele daca as putea da
Super fain
Distractiv, dar toate reclamele blochează jocul. EDIT: Jocul se prăbușește pe măsură ce se lansează acum.
Joc distractiv care se joacă de obicei câteva minute la un moment dat la fiecare două ore. Trebuie să urmărești o reclamă pentru a deschide cufere „gratuite” pe care le primești după atât de mult timp. Costul de eliminare a reclamelor este de 12 USD. Am ales să nu văd reclame dacă nu trebuie. Aceasta înseamnă că nu fac clic pe zână și nu folosesc boosterul. Doar reclamele pe care le urmăresc sunt pentru cufărul zilnic și vacanța pe care le folosesc cam o dată pe săptămână. Dezvoltatorul ar obține mai mulți bani reducând costul fără reclame.
Sincer, jocul în sine este minunat. De obicei, nu cheltuiesc bani pe jocuri decât dacă sunt pentru a le deține, dar am făcut-o pentru acesta. Problema este că de atunci am avut unele probleme majore cu erori care îmi afectează cu adevărat progresul. Contoarele mele nu funcționează corect, așa că nu pot juca temnițele, raiduri sau adună pietre prețioase din mina de pietre prețioase. Am contactat dezvoltatorii de mai multe ori și sunt ignorat. Este atât de trist că jocul meu favorit inactiv are bug-uri atât de mari și dezvoltatori cărora nu le pasă.
Jocul este uimitor, dar există o problemă în care toate posturile mele eroe de pe o bandă nu pot face nimic sau nu pot interacționa cu lucrurile, vă rog să remediați foarte enervante
Hero Factory - Idle tycoon Symulacyjne mksy
Per total, este un joc distractiv, dar odată ce ajungi la nivelul 700, nu este nimic nou și nu poți face zilnic, deoarece aproape intenționat îți dă sarcina de a îmbunătăți echipamentul pe care nu îl poți face sau de a îmbina o piatră pe care o poți face. nu fac pentru că nu e loc. Mi-ar plăcea să existe o cale de a ocoli asta. Jucați până când aveți nevoie să cheltuiți bani, apoi treceți la următorul joc, ca toate jocurile din aplicație. Doar acolo pentru micro tranzacții.
Extraordinar de bun superpd
Atenție jucătorului, după o lună bună de joc și de investiții proprii, jocul nu a trecut de ecranul de încărcare și mi-am pierdut toate datele salvate, am scris devolper-urile și nu am primit niciun răspuns.
Hero Factory - Idle tycoon Simulatie cnl
Urf 🤬🤬😡()
Nu primiți niciuna dintre recompensele deconectate, eliminarea jocului de progresie inactiv destul de standard a tuturor reclamelor este ieftină și chiar dacă nu doriți să-l cumpărați, recompensele publicitare merită de obicei.
Bucurați-vă de joc pentru a trece timpul, dar anunțul nu mai funcționează. Se pare că abilitățile de bingo sunt cele care dă, de asemenea, probleme, restul par să vă ofere elementul după anunț, dar nu bingo. Sper sa fie rezolvat
E un joc relaxant👍👍. E tare👍
Joc ușor distractiv, dar de 4 din 5 ori reclamele se blochează (aproape întotdeauna la sfârșit, convenabil, nu?) forțându-vă să închideți jocul, fără a recompensa nimic. Având în vedere că practic trebuie să vizionezi reclame pentru a obține ceva în joc, rezultatul final este o mulțime de timp pierdut și multă senzație de înșelat. Design prost sau practici de afaceri, poate ambele.
Pare a fi un joc bun, dar este atât de lent încât practic nu îl poți juca. Poate că este doar telefonul meu, dar nu voi cumpăra un telefon nou scump doar pentru a juca un joc gratuit. Prea întârziat, așa că sunt afară.
Naspa
Am jucat câteva jocuri inactiv de-a lungul anilor și, în mod normal, durează doar 2 sau 3 săptămâni înainte să mă plictisesc de el. Hero Factory a continuat divertismentul cu misiunea sa secundară și probabil că o voi păstra pentru o vreme.
Hero Factory - Idle tycoon Simulācijas spēles wvqz
Este bun, dar un lucru pe care îl au unele reclame este că poți alege ce personaj, cum ar fi niciun chip, bărbat și femeie, dar sunt bine cu asta. Grozav joc!