Post by sweetmaeprovatmo on Feb 17, 2022 20:08:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Restaurant Paradise: Sim Builder ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Restaurant Paradise: Sim Builder IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти збільшують все ▞▞▞
▞▞▞ Restaurant Paradise: Sim Builder 2022 version ▞▞▞
Було весело грати. Сподіваюся, будуть персонажі іншого типу.
Я хочу цього, тому що клієнти милі.
Весела гра, щоб вбити час.
У ньому дуже багато їжі
レストランパラダイス:シミュレーションゲーム シミュレーション wvld
Це не добре
Ravintolaparatiisi: Simulaatio Simulaatio snf
чому я не можу купити діамант😩
Це ДІЙСНО ДОБРО
Я дійсно не можу придумати нічого поганого, щоб сказати про цю гру. Для мобільного моделювання я відчуваю, що це досить міцно
добре
гра супер 👍
Легкий і веселий перемінник часу.
Таке відчуття, ніби ви керуєте спокійним бізнесом, і мені подобається, як вам просто потрібно спроектувати своє місце, тому що в грі немає проблеми з грошима. Я борюся лише з переміщенням і облаштуванням моїх будівель, тому що ви повинні робити це один за іншим, тому я сподіваюся, що вони додадуть функцію, яка зробить цей процес більш зручним для користувачів. Загалом, це хороша гра з гарною ілюстрацією та дизайном, і мені вона подобається
'добре
Отже, це дуже хороші ігри! Я дуже люблю цю гру, навіть іноді гра трохи відстає^^ це нормально. Гра була веселою, і ми можемо багато чого дослідити!
Нудно
Це досить весела гра, щоб скоротити час. Я грав в інші ігри серії (готельну), і мені це подобається. Це просто, і вам насправді не потрібно багато робити (що не обов’язково погано). Насправді мені дуже подобається той факт, що вам дійсно потрібно «попрацювати», щоб ваш ресторан розвивався.
Додаток забагато. Він з’являється будь-коли, коли ви граєте. Це дуже дратує, тому я вирішив видалити цю гру.
Це так добре.
Це гарна гра
Ця гра чудова, але одна проблема, коли мій друг видалив її випадково, коли я завантажив її назад, я не міг увійти назад
ДОПОМОГІТЬ! РАПАТОМ Я НЕ МОЖУ ЗБЕРЕГТИ СВІЙ ОСТАННІЙ ПРОЦЕС! будь ласка, виправте це! я вже вирівнюю кіоски до рівня 2, і я не хочу перезавантажуватися знову...
Електронну пошту облікового запису неможливо перевірити. продовжувати показувати помилку 04
Я повністю живу цією грою, вона дуже красива, коли я відкриваю гру, графіка дуже гарна, дизайн ЕЛЕГАНТНИЙ, я люблю магазини в грі, коли я роблю ПРОДАЖ, тому що це так приємно. Знаєш, що; я кажу тобі грати в цю гру...
Сподобалось, атмосфера дуже мила, у мене є більше речей, щоб мене розважити, бо я відчуваю, що я просто дивлюся на екран і чекаю, коли щось станеться, але це чудова гра, хоча я б рекомендував, також гра працює дуже гладко мій планшет без збоїв чи лагів, дуже вразив
Cooking My Story: hry s jedlom Arkády ozr
його охолоджують і знімають стрес
Я не можу увійти до свого старого облікового запису... Я зберіг його за допомогою свого Facebook, але не можу увійти в нього якось, будь ласка, виправте це..
Чим вона цікава не розумію
Графіка така мила, а творці (Happy Labs) не егоїсти, щоб змусити нас заробляти багато монет. Я тільки вчора встановив і тепер мені це дуже подобається! ♡
Я люблю цю гру nakakalibang
Це дійсно гарна гра, але я рекомендую вам дати нам безкоштовні діаманти або дорогоцінні камені, щоб допомогти як початківець
Я щойно провів пару годин, граючи в це, було сказано відкрити мої нагороди, а потім перевстановив з початкової точки пару рівнів назад. Не знаю, чи хочу я навіть турбуватися.
я насолоджуюся
Це чудова гра, дуже весела і схожа на мультфільм. Тож для мене 5 зірок ✨ ✨.
Погана гра
Porr
Чудова гра ! Мені подобається гра і те, що графіка дуже приголомшлива. Весела гра
Дуже добре. Мені це подобається. Дуже весело. Я рекомендую грати в це, коли вам нудно. Нудьга піде. Це одна з тих «насправді» веселих і хороших ігор, а не «просто кажучи», що гра хороша начебто.
Шановні Happy Labs, ви створюєте наймиліші ігри. Я дуже люблю ці ігри. У мене вже є Hotel Story і Mall Story. Єдина моя скарга полягає в тому, що на вибір не вистачає зображень аватарів. Крім того, чудова робота над створенням цих ігор. Я ставлю 5 зірок. ^_^
Оновлення будівель займає багато часу... 2 години? Серйозно?
Це наймиліша гра, в яку я коли-небудь грав! Мені подобаються персонажі чибі та їхні милі імена. Магазини милі, і вони все ще подають чібі, навіть якщо вони оновлюються. Мені подобається стиль оновлення магазинів і милий декор! Графіка хороша і не відстає. Мила гра для молоді та молодих душею. Ви заслуговуєте на 5 зірок!
Гра глухне, ніби завтра не буде! Крім того, реклама постійно з’являється випадковим чином і кладе трубку програми. Що відбувається? Через кілька місяців я знову почав грати в цю гру, і, здається, з цього моменту все пішов на спад. Будь ласка, подивіться на це
Я грав у цю гру на своєму ipad, потім відкриваю її на телефоні з тим самим ідентифікатором, але чому я втратив всю свою будівлю, яку я вже оновив? Все повернулося до нормального... Допоможіть, будь ласка, я хочу продовжувати грати, але мене дратує ця проблема....
Він сіє прекрасну гру
поки все добре.. 😁 Було б краще, якби в неї можна було грати і офлайн.
Restaurant Paradise: Sim Builder Simulatsioonmängud lqa
Мені подобається Ресторанний рай 😍😍😍
Це весело, але реклама дратує