Post by sweetmaeprovatmo on Feb 17, 2022 20:05:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Arrow War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Arrow War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja neribotą auksą ▞▞▞
▞▞▞ Arrow War 2022 version ▞▞▞
Slime kažkas mane nuvedė prie tavęs
Šis žaidimas ištrynė iš manęs 2 valandas progreso, viskas, ką aš padariau, tai įjungiau savo duomenis, o dabar esu per daug nusivylęs, kad galėčiau viską pakartoti, kai beveik turėjau tai, ko norėjau, 200 000 aukso, 12 raktų vertės šlamučių, kristalų ir epinė strėlė
Viskas gerai, tik norėjome, kad žinotume, kaip gauti daugiau lankininkų arba galėtume jų nusipirkti
미니특공대 월드 Arcade gnsq
Стрелы в бою Ролевые sus
Praradote 3 dienų pažangą, bet kūrėjas padėjo kai kuriuos dalykus susigrąžinti. Negalėjau gauti tikslių strėlių ir runų, kurias turėjau atgal, bet tai geriau nei nieko. Tikrai turi būti automatinio išsaugojimo funkcija.
Saunus. Tačiau automatiniai skelbimai. Ar gerai žiūrėti juos tiems 6 krūtinei, bet ir automobiliams? Vis dėlto tvarkinga muzika, atitinkanti lygio jausmą
Arrow War Rollimängud lhd
Šis žaidimas yra nuostabus, labai gerai išvystytas ir labai gerai subalansuotas. Nežinia, kodėl kai kurie sako, kad laimėti mokama, bet taip nėra. Ačiū už nuostabų žaidimą, jaučiu, kad dar ilgai mėgausiuosi šiuo žaidimu
Negaliu gauti naujų strėlių be mokėjimo, todėl 1 žvaigždutė.
Tai geras žaidimas
Linksmas žaidimas. Praleidžia laiką.
Gerai, atrodo didelis žaidimas
Gera programa ir derp yra geresnis
Ką aš padariau šį penkių žvaigždučių žaidimą, bet reikia daugiau paaiškinti dalykus, kuriuos reikia padaryti su rodyklėmis, bet kol kas tai puikus žaidimas
Geras žaidimas, bet tik jei norite išleisti 15 USD
Tai labai. gerai man patinka
Man patinka šis žaidimas, aš paverčiau visus nemirtingus. pls daugiau rodyklės atnaujinimų ir aš turiu klaidų kolonijoje, kai perkeliu failą į naują telefoną, jis nejuda, kai žaidžiu žaidimą... Kolonijoje laikas veikia tik tada, kai išėjau iš interneto... Pls pataisyk, ačiū už šį nuostabų žaidimą!!!
Šiukšliadėžė
Tai geras žaidimas, kurį smagu žaisti, bet manau, kad vienintelis būdas gauti brangakmenių yra nusipirkti už grynuosius pinigus😬
Tai labai geras žaidimas ne bet
Man patinka šis žaidimas
Tai geras žaidimas.
Tai labai smagu ir juokinga
Tai įdomus žaidimas, bet man nepatinka, kaip jūs valdote strėles
Įdėkite AUTOMATINIS TAUPYMAS!!!!!!!!!!!!!!!!! Įdiegiau žaidimą, nes norėjau ką nors gauti iš parduotuvės, todėl jį nusipirkau, bet tada pašalinau žaidimą ir, kadangi jis automatiškai neišsaugo, praradau visą pažangą ir nusipirktą daiktą.
Viskas gerai
Tai smagu, bet sunku
Tai pilnas streso, bet geras žaidimas
Labai geras žaidimas labai geras žaidimas man patinka
Šis žaidimas yra nuostabus
Epas, bet šiek tiek per daug prideda
Priežastis, dėl kurios renkuosi 4 žvaigždutes, yra ta, kad yra keletas keistų klaidų, kurias nužudėte bosą, ištaisykite tai, tada duosiu jums 5 žvaigždutes
Saunus
화살 키우기 롤플레잉 wax
Tai šaunu
Saunus
Đại chiến cung tên Nhập vai uoyi
Šaunus žaidimas!
Oho
smagu kol kas, gražus laiko žudikas
Man patinka žaidimas, jis sukelia priklausomybę, bet dėl parinkčių trūkumo galiu išeiti iš žaidimo, kai tik jį paleidau. Ar taip sunku padaryti automatinį kitą etapą įprastame žemėlapyje? O gal sunku pakartoti šį žemėlapį x2 x5 arba x10 portalo požemyje ar pragaro bokšte? Manau, kad labiausiai mane pakreiptų tai, kad nėra automatinio pasirinkimo, lengvo ar greito ginklų atnaujinimo ar lengvo ir greito būdo aukštyn ir tobulinti ginklus – ir tai kyla iš vaikino, kuris maksimaliai pasistengė. viską išmesti!!!!
Tai geriausias žaidimas, kurį kada nors galima atsisiųsti DABAR!
Žaisk „Google“ žaidimą, kad pasiektumėte šį pasiekimų vieną ir man reikia užbaigti 218 etapą mano negaunu laimėjimų kodėl nedirbti, kad nustatytumėte mano radimas dar kartą bakstelėkite nežaisti žaidimai neteisingai Neteikiu 1 žvaigždute ir dabar esu ištrintas